JUWELIER.NL

Horloges & sieraden

BETROUWBAAR ONLINE AANKOPEN.


Persoonlijk vakgerichte service.
Zodra u een horloge of sieraad wil kopen.
Wij helpen u graag op weg met de juiste informatie.

 

Meest bekeken horloges

Speciaal  geselecteerd

VAKMENSEN BIJ DE JUWELIER.

Juweliers zijn per uitstek de vakmensen die verstand hebben van alles rondom sieraden, horloges en diamanten. Mocht u tijdens het kijken naar een sieraad een vraag hebben. Dan kan via de chat knop direct de vraag gesteld worden als deze zichtbaar op de product pagina. Een medewerker van de desbetreffende juwelier zal u vraag beantwoorden tijdens openingstijden. 

Strela uurwerk

Russische top horloges

STRELA Tribute TR42CYM, een Russische mechanische horloge als chronograaf, mogelijk gemaakt door de MakTime / Poljot 3133, een handgebouwd russisch horloge waar een chronograaf kaliber in geplaatst is en gebaseerd op de Valjoux 7734, enigszins aangepast en gemaakt in de voormalige Sovjet-Unie.

HORLOGES EN SIERADEN KOOP JE BETROUWBAAR ONLINE VIA JUWELIER.NL

Bij alle juweliers die aangesloten zijn op deze website zijn vind u het mooiste aanbod u via juwelier.nl.  Alle bekende merken horloges en sieraden of diamanten en edelstenen zijn vindbaar.

JUWELIER.NL HEEFT ALLE BEKENDE MERKEN.

Zelfs de populaire en opkomende merken vind je hier.

DE ALLERBESTE SERVICE KRIJGt U BIJ DE JUWELIER.

Bestel via juwelier.nl horloges, sieraden, diamanten en edelstenen met de beste voorwaarden die je kan krijgen bij de juwelier. Zoals u dit altijd al gewend bent geweest bij de juwelier. Daadwerkelijk kennis heeft van sieraden, horloges en diamanten. Waar zeker enige vakkennis nodig is om u als de beste te kunnen adviseren. Zeker ook als het om aftersales gaat met service bij onderhoud. U wil natuurlijk altijd dat uw sieraad elk jaar goed gecontroleerd wordt zodra diamanten erin zijn gezet. Dat uw horloge het altijd goed blijft doen. Hiervoor bent u bij de juwelier bij het juiste adres met uw horloge of sieraad.

VAKKENNIS VAN HORLOGES, SIERADEN EN DIAMANTEN.

Juwelier.nl is er voor u om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Niet iedereen kan zich zomaar juwelier noemen en dure edelstenen, sieraden en horloges verkopen op een willekeurige website zonder enige kennis te hebben. Dit vergt vakkennis.

€5,- Waardebon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een waardebon via email

Deze website is klant gegevens beveiligd

Cerber-security

Cerber Security, Antispam & Malware Scan

Protection against hacker attacks and bots. Malware scanner & integrity checker. User activity log. Antispam reCAPTCHA. Limit login attempts.