JUWELIER.NL

Dames

horloges en sieraden

Bij de echte juwelier.


De juweliers aangesloten bij juwelier.nl
geven u de beste service. Kwaliteit en betrouwbare informatie om de juiste keuze te maken.

 

Meest bekeken dames horloges en sieraden

Speciaal  geselecteerd

VAKMENSEN BIJ DE JUWELIER.

Juweliers zijn per uitstek de vakmensen die verstand hebben van alles rondom sieraden, horloges en diamanten. Jaren lange studie is dan ook vooraf gegaan en ervaring. Veelal door familie bedrijven is deze kennis doorgegeven aan de volgende generatie.

AANGESLOTEN JUWELIERS.

Deze website doet er toe om juist die juweliers in beeld te brengen waar de vak liefde centraal staat. Waar de service voorop staat en de online aankopen nog steeds die zelfde service kan genieten als in de tijden dat internet nog niet bestond.

Verstandig het horloge of sieraad kopen.

Is voordeel en hoge korting slim kopen?

Bij Bol.com en Zalando kunt u een horloge met voordeel kopen. Het verzendhuis Bol.com is van Albert Heijn. Gaat u met uw mooie kostbare horloge nadien naar Albert Heijn om een batterij te laten vervangen, het uurwerk bij te laten stellen, of daar een goedkoop setje kastopeners te kopen om zelf aan de slag te gaan? Bol.com verkoopt het u wel, maar is het slim?

Vakmensen bij de juwelier voor onderhoud.

Daar is vakkundige expertise en ervaring voor nodig. Stel voor dat de pakking van uw horloge scheurt. Is uw horloge dan nog waterdicht? Wat gebeurd er met binnenkomend stof? Of een krom asje?  Hoe drukt u verantwoord de achterkant op uw horloge, zonder deze te beschadigen? Breekt bijvoorbeeld het saffier glas, dan is het vaak vaarwel garantie. Dit wilt u toch niet. Daarvoor gaat u naar de betrouwbare juwelier. Deze heeft kennis van horloges en sieraden. Dat heeft een verzendhuis gewoonlijk niet. AH kan prima brood bakken. Bol.com is snel met verzending. Zalando is goed voor kleding.

DE JUISTE KENNIS VAN HORLOGES.

Net zoals vele aanbieders heeft iedereen opeens kennis van horloges en sieraden, of is het tegenwoordig gewoon om alles zelf te willen doen, vaak met de nodige niet gewilde gevolgen. De Juwelier heeft voor zijn vak en ambachtelijk werk lang gestudeerd en vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Wees dus slim en koop bij de juwelier. Uiteraard ook voor een goed advies en goede service achteraf. Deze heeft de juiste gereedschappen en tevens zijn contacten in huis voor deskundige reparatie. Aardige en betrouwbare mensen geven advies en begeleiden u.

Strela uurwerk

Russische top horloges

STRELA Tribute TR42CYM, een Russische mechanische horloge als chronograaf, mogelijk gemaakt door de MakTime / Poljot 3133, een handgebouwd russisch horloge waar een chronograaf kaliber in geplaatst is en gebaseerd op de Valjoux 7734, enigszins aangepast en gemaakt in de voormalige Sovjet-Unie.

HORLOGES EN SIERADEN KOOP JE BETROUWBAAR ONLINE VIA JUWELIER.NL

Alle juweliers die aangesloten zijn op deze website zijn betrouwbaar. Het mooiste en breedste aanbod vind u via juwelier.nl.  Alle bekende merken horloges en sieraden of diamanten en edelstenen zijn vindbaar via juwelier.nl.

JUWELIER.NL HEEFT ALLE BEKENDE MERKEN.

Zelfs de populaire en opkomende merken vind je hier.

DE ALLERBESTE SERVICE KRIJG JE BIJ DE ECHTE JUWELIER.

Bestel via juwelier.nl horloges, sieraden, diamanten en edelstenen met de beste voorwaarden die je kan krijgen bij de echte juwelier. Zoals je dit altijd al gewend bent geweest bij de juwelier die altijd betrouwbaar is. En daadwerkelijk kennis heeft van sieraden, horloges en diamanten. Waar zeker enige vakkennis nodig is om jou als de beste te kunnen adviseren. Zeker ook als het om aftersales gaat met service bij onderhoud. Je wil natuurlijk altijd dat je sieraad elk jaar goed gecontroleerd wordt zodra diamanten erin zijn gezet. Dat je horloge het altijd goed blijft doen. Hiervoor ben je bij de juwelier bij het juiste adres met je horloge of sieraad.

VAKKENNIS VAN HORLOGES, SIERADEN EN DIAMANTEN.

Juwelier.nl is er voor jou om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Niet iedereen kan zich zomaar juwelier noemen en dure edelstenen, sieraden en horloges verkopen op een willekeurige website zonder enige kennis te hebben. Dit vergt vakkennis.

€5,- Waardebon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een waardebon via email

Leden info

LOGIN MENU

Voor klanten
Mijn account

Voor Juweliers
Store manager
Aanmelden als juwelier

ideal
paypal
mastercard
visa
postnl

Deze website is klant gegevens beveiligd

Cerber-security

Cerber Security, Antispam & Malware Scan

Protection against hacker attacks and bots. Malware scanner & integrity checker. User activity log. Antispam reCAPTCHA. Limit login attempts.